Glerups huisschoen

Glerups huisschoen lekker warm

Wat is een Glerups-huisschoen ?
Glerups huisschoen is gemaakt van 100% pure en natuurlijke wol. De Glerups zijn gemaakt met een dubbel gevilt voetbed en een leren of natuur rubber zool. Het leer wordt plantaardig gelooid.

Waar komt de naam Glerups vandaan?
De naam van de bedenkster is Nanny Glerup en haar creatie heeft ze dus maar Glerups genoemd...

Kan ik mijn Glerups ook buiten dragen?
De meeste modellen met een leren zool zijn bedoeld voor gebruik als huisschoen. Wanneer u ook naar buiten wilt lopen (met een natte ondergrond) dan adviseren wij ons model met natuur rubber zool. 

Kan ik ook met blote voeten in mijn Glerups?
Jazeker, we raden u zelfs aan om de Glerups met blote voeten te dragen!
De unieke samenstelling en bewerking van de wol maken de Glerups huisschoen warm en comfortabel. Zelf wanneer de Glerups met blote voeten worden gedragen.

De wol ademd en kan tot 35% vocht opnemen zodat de Glerups huisschoenen altijd droog en warm aanvoelen. De combinatie van deze eigenschappen zijn door geen enkel ander materiaal worden geëven.
 

Glerups uit Denemarken
Handgemaakt van vilt uit prachtige 100% natuurlijke wol voor ultiem comfort. De meest beroemde en originele vilten pantoffels uit Denemarken. Glerups is een begrip in Scandinavië en veroveren nu ook Nederland! Wie ze ervaren heeft wil echt nooit meer anders.

Handgemaakt van vilt uit prachtige 100% natuurlijke wol voor ultiem comfort. De meest beroemde en originele vilten pantoffels uit Denemarken. Glerups is een begrip in Scandinavië en veroveren nu ook Nederland! Wie ze ervaren heeft wil echt nooit meer anders